top of page

Grønsagsvafler

Portionen giver 5-6 hjertevafler.

Blandet grønt
f.eks. 

3-4 hakkede grønkåls/palmekålsblade

Hakket spidskål

2-3 revne gulerødder

3 forårsløg i tynde skiver.

Grønsager blancheres i ca. 2 min og drænes for vand.

Eksperimenter med grøsagerne.

Brug måske bladene fra blomkålen, purløg, brændenælde skud, fintsnittet hvidkål - eller hvad sæsonen og køleskabet byder ind med.

​​

Dejen

100 g boghvedemel

1 tsk bagepulver

1 tsk salt

100 g mælk/havremælk

100 g yoghurt/soyayoghurt

3 æg str. M/L

2 spsk. olie

Bland de tørre ingredienser og tilsæt de våde.​​​

Varm vaffeljernet godt op og bag vaflerne.

Topping

Vaflerne spises med forskelligt topping alt efter humør, sæson og lejligheden.

F.eks.

- urtecreme og røget laks

- grønne bønner på mayonnaise
- avocado og lucernespirer

- humus, svitset løg og peberfrugt

IMG_0746_edited_edited.jpg
IMG_0744_edited.jpg
IMG_0741_edited.jpg

Room Yoga - Anna Marie Madsen - Hanklitvej 4, Gullerup, 7950 Erslev - 30 55 00 61

bottom of page