top of page
Logo hvid uden baggrund.png

et skønt sted på Mors

IMG_6839.jpeg

Velkommen til ROOM YOGA

Her får du autentiske yoga- og naturoplevelser

Hos ROOM YOGA er ro, fordybelse i fællesskab og glæde ved naturen helt centrale kerneværdier, som jeg sætter i første række - Og netop disse kerneværdier, som ligger fundamentet i de mange aktiviteter, ROOM YOGA tilbyder. Det uanset om det er yogaretreats, der giver turister mulighed for at tage på yogaferie i Danmark, traditionel yogapraksis for lokale, yoga i naturen, workshops eller specialarrangementer.

 

Naturen på Nordmors – omkring ROOM YOGA - egner sig fortrinligt til ro og fordybelse i fællesskab. Yogaens væsen fornemmes nemt her og gør det oplagt for mig at tilbyde det bedste fra to verdener; autentiske yoga- og naturoplevelser i skøn forening.

Hvad siger yoga-gæsterne om ROOM YOGA

Susanne, Livsspor.dk

“Et stræk fra den storslåede Hanklit på Nordmors finder du Anna Marie og hendes smukke yogashala Room Yoga. Det sted er indbegrebet af velvære for mig. hendes tyngde som formidler og milde, søgende og heldigvis også lune væsen fornemmes i hver eneste krog af hendes yogaundervisning. Koncentrationen og det indre fokus er en selvfølge når vi praktiserer.  Namaste"

Gitta, Facebook

"Total harmoni i alt som er planlagt til mindste detalje. Din utrolig rolige guidning i yogaens verden, lækkert, velsmagende og æstetisk mad, og den utrolige spektakulære og unikke udsigt på den skønneste plet i har bygget op. En dag der giver harmoni, ro, glæde. Tusind tak. Giver de allerbedste anbefalinger og sikkert er det jeg vender tilbage“

Pia, Facebook

“Tak for en fantastisk dag fyldt med et godt og varieret program, god stemning, dejlig mad, søde mennesker og nydelsen ved dit utroligt smukke sted. Selvforkælelses-onsdag får de bedste anbefalinger. Det var en fornøjelse at blive mødt af din rolige facon, kyndige vejledning og et godt program”

Her kan du klikke igennem mine arrangementer

Morgenyoga 2020 VisitMors.png

Yoga på Hanklit

Du vil stille og roligt blive guidet i gennem en time med elementer fra Kundalini Yoga, Haltha Yoga og Yin Yang Yoga

bottom of page