E38EF4BA-A364-49B9-8715-269B47EBCBD2.jpePris: 150/100 kr.

Tilmelding: 

til Maia på

2628 0595 

ENGLEMAGISKE KRYSTALKLANGE

healing og velsignelse

 

Lørdag d. 8. maj 2021 kl. 19 - 21

Yogasalen, Room Yoga, Hanklitvej 4, Gullerup, 7950 Erslev

Kom til en aften med dybe healende klange fra kvarts krystal lyre (quartzophone), syngeskål og kanaliseret sang og sprog.

Den unikke lyre med de sprøde, sarte, rene, krystalliske toner kombineret med den særlige stemning på 432 Hz bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta meditativ tilstand i samklang med Moder Jord og Universetsskabelsesenergi. AtværeiharmonimedAltetåbnerforhealing,omskabelseogopløftelse. Alle mørke, negative og uharmoniske tilstande kan ikke trives og må opløses og transformeres ved disse højfrekvente toner.

Med min stemme bestræber jeg mig på at nærme mig disse klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt. Jeg beder om, at min stemme må være et udtryk for universets healende energi, ”mærker mig ud i gruppen” og synger det, der er behov for. Måske er det omsorg, kærlighed, opløftelse, kraft, nænsomhed eller andet, der skal udtrykkes. Måske skal min lyd dirigeres hen til et bestemt chakra på det kollektive plan. Jeg benytter mig ligeledes af kanaliseret sprog, også kaldes lightlanguage, som er et ”sprog”, der opstår i nuet og ”forstås” på de indre planer

Der afsluttes med en ligeledes kanaliseret velsignelse i sang og krystaltoner af tilhørerne.

Hvis du vil ligge ned under healingen, så medbring selv underlag, tæpper mv. 

 

Forholdsregler: Vi holder en god afstand, bruger håndsprit mv.

Pris: kr 150/100 (ved lavindkomst).
Tilmelding senest dagen før til 2628 0595. Herefter overfører du pengene via MobilePay eller bank (oplysninger gives ved 
tilmelding. Der er begrænset antal pladser, og du er endelig tilmeldt, når beløbet er modtaget.

Om mig: Maia Trayhorn. Operasanger, lyssanger, healer og psykospirituel krop-, stemme- og åndedrætsterapeut. Har opstartet LyssangerAkademiet med det formål at udbrede ”den hellige tone”gennem kurser, koncerter, terapi, ceremonier, velsignelser, healing mv.

 

www.lyssanger.dk