top of page
E38EF4BA-A364-49B9-8715-269B47EBCBD2.jpePris:

150 kr.

Tilmelding: 

til Maia på

2628 0595 

ENGLEMAGISKE KRYSTALKLANGE

healing og velsignelse

Lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 19.00 - 20.30

Yogasalen, Room Yoga, Hanklitvej 4, Gullerup, 7950 Erslev

Kom til en aften med dybe healende klange fra kvarts krystal lyre (quartzophone), syngeskål og kanaliseret sang og sprog. 

Den unikke lyre med de sprøde, sarte, rene, krystalliske toner kombineret med den særlige stemning på 432 Hz bringer tilhøreren i en dyb Alpha/Theta meditativ tilstand i samklang med Moder Jord og Universets skabelsesenergi. At være i harmoni med Altet åbner for healing, omskabelse og opløftelse. Alle mørke, negative og uharmoniske tilstande må opløses og transformeres ved disse højfrekvente klange. 

Med min stemme nærmer jeg mig disse klange så meget, som det er mig menneskeligt muligt. Jeg beder om, at min stemme må være et udtryk for universets healende energi, ”mærker mig ud i gruppen”, synger healende hjertesang og kanaliserer klange og lyssprog, som opleves på celleplan.

Der afsluttes med en velsignelse af tilhørerne i sang og krystaltoner kanaliseret fra Engleriget.

Herefter samles vi omkring en kop the med lidt til, hvor vi kan dele oplevelser mv.

Pris

kr 150 (incl forfriskning)

Tilmelding: senest dagen før til 2628 0595.

Betaling helst via MobilePay og ellers i døren.

Sted

Yogasalen, Room Yoga, Hanklitvej 4, Gullerup, 7950 Erslev

Om mig:

Maia Trayhorn.

Operasanger, lyssanger, healer og psykospirituel krop-, stemme- og åndedrætsterapeut. Har opstartet LyssangerAkademiet med et dybt ønske om at udbrede ”den hellige tone” og bidrage til opløftelse og opstigning gennem kurser, koncerter, terapi, ceremonier, velsignelser, healing mv.  
www.lyssanger.dk

bottom of page