top of page
EF2405BC-A1A0-43A5-B098-1598AF18B22C.heic
88C08EB0-9D80-4639-8E7E-71953659EBE8_1_201_a.heic
20190105-untitled (147 of 164).jpg

Pris?

2345 kr

Hvornår?

12 mandage

kl. 9.30 - 12.00

Hvor?

Room Yoga

Hanklitvej 4

7950 Erslev

Sundhedsforløb med yoga

3 måneders sundhedsforløb i samarbejde med Kost og Sundhed ved Pia Harritz 

Vil du gerne mærke og blive klogere på sundhed, glæde, energi og vitalitet i din krop og dit sind? Så er vores nye sundhedsforløb med yoga noget for dig.

 

Hvad er sundhedsforløbet? 

Kurset foregår hos Room Yoga, der er placeret midt i naturen på Nordmors. Yogasalen har udsyn over markerne, der bølger sig i bløde buer og på tagterrassen er der 360 graders udsigt til trætoppe, Limfjorden og Hanklit. Indretningen er sanselig og æstetisk med fokus på indretningens betydning for at finde ro, mærke nærvær og muligheden for restitution.

 

Vi kommer i løbet af de 12 gange hele vejen rundt om K.R.A.M.S.S. faktorerne (Kost og ernæring, rygestop, alkohol med måde, motion og bevægelse, søvn og stressreduktion) Vi starter hver mødegang med en times snak om sundhed. Hvordan er det jeg taler til min krop og hvad svarer kroppen tilbage til mig. 

Vi kommer bl.a. omkring hvad grøntsager, bær og frugt er godt for. Hvor mange proteiner har vi brug for. Hvad er inflammation og hvad kan vi gøre med den. Stabilt blodsukker. Får vi nok søvn og hvor meget motion og bevægelse skal vi op på før end vores myokiner er tilfredse. 

 

Vi slutter altid af med yoga, som tager udgangspunkt i dagens tema.

 

Yogaen vil have fokus på styrke og ro. Styrken i de øvelser, vi laver, men også den styrke, der er i at have tillid til at være i egen krop, give slip og bare være.
Vi vil stimulere det parasympatiske nervesystem - vores rest and digest refleks, som hjælper os med at finde hvile og genopbygge kroppen. Lave yoga, der sænker hjerterytmen, stimulerer fordøjelsen og udskillelsen af affaldsstoffer.

Der vil helt naturligt være fokus på åndedrættet, meditation og afspænding.  

 

Der vil i forbindelse med forløbet blive oprettet en facebook-gruppe, hvor vi kan inspirere hinanden og stille relevante spørgsmål. 

 

Undervisere

Pia Harritz står for første del omkring K.R.A.M.S.S. Pia er uddannet Sundhedsrådgiver hos Umahro Cadogan (kendt som vært og ekspert fra TV2 programmet ”kan man spise sig rask?”)

 

Anna Marie Madsen står for Yogaen. Anna Marie er certificeret Flow yogalærer og indehaver af Room Yoga.

Programmet

Forløbet starter mandag d.13. september 2021 og kommer til at forløbe hver mandag frem til mandag d. 20. december i tidsrummet kl. 9.30 - 12.00.  

I uge 41 og 42 er der ferie.

Medbring

  • Yogamåtte

  • Et tæppe 

Pris og tilmelding 

Pris: 2345 kr. - der kan laves aftaler om ratebetaling.

Hvad får du så med i prisen? 

  • En facebookgruppe, hvor du kan stille alle de relevante spørgsmål du må få, ugentligt inspiration og et fællesskab omkring sundhed og yoga. 

  • Undervisning ind i K.R.A.M.S.S. så du kan begå dig inden for den basale sundhed. 

  • Ugentlige yogatimer.

Spørgsmål og tilmelding til Anna Marie Madsen på mobil 3055 0061.

 

Vi prioriterer små hold, så der er max plads til 13.

Vi glæder os til at tage imod jer! 

Kærlig hilsen

Pia & Anna Marie

bottom of page